Трамп: я ніколи не визнаю поразку

1
2
Трамп: я ніколи не визнаю поразку
Президент США Дональд Трамп заявив, що ніколи не визнає своєї поразки на виборах. Він як і раніше вважає себе переможцем.

Інформує РБК.

Про це Трамп заявив під час виступу на "Марші за порятунок Америки" у Вашингтоні.

Дана акція була організована у зв'язку з тим, що Сенат і Палата представників Конгресу повинні сьогодні затвердити підсумки виборів президента США, що пройшли в листопаді 2020 року.

"Ми ніколи не здамося, ми ніколи не визнаємо поразки. Цього не станеться. Не можна визнавати поразку, коли мова йде про крадіжку. Наша країна пережила досить. Ми більше не будемо це терпіти", - заявив Трамп.

Нагадаємо, в кінці минулого року в США відбулися президентські вибори. За попередніми результатами перемогу здобув Джо Байден. Його інавгурація запланована на 20 січня.

Раніше Трамп заявив, що готовий влаштувати "пекельну битву" за президентський пост, якщо демократи "захоплять" Сенат і Білий дім.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще один "лукашеску"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні