Єврокомісія схвалила використання вакцини Moderna

0
-2
Єврокомісія схвалила використання вакцини Moderna
Єврокомісія схвалила використання вакцини від коронавірусу виробництва компанії Moderna. Про це повідомляє пресслужба Єврокомісії.

Пише НВ.

«Ми надамо європейцям більше вакцин від COVID-19. З вакциною Moderna, другою вакциною, дозволеною в ЄС, ми отримаємо ще 160 мільйонів доз. Пізніше ми отримаємо ще більше вакцин», — заявила голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляйен

Вона наголосила, що зараз Євросоюз зможе забезпечити всіх європейців безпечними і ефективними вакцинами від коронавірусу.

30 листопада американська компанія Moderna повідомила, що ефективність її вакцини проти коронавірусу досягає 94,1%, а для запобігання тяжкого перебігу хвороби - 100%.

До цього в Євросоюзі схвалили використання вакцини виробництва компаній Pfizer і BioNTech, яка показала ефективність у 95%. В кінці грудня почалася масова вакцинація.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні