Полька звинуватила 2 українців у зґвалтуванні в новорічну ніч

3
2
Полька звинуватила 2 українців у зґвалтуванні в новорічну ніч
У польському місті Глівіце 18-річна місцева жителька звинуватила двох українців у зґвалтуванні, яке сталося у новорічну ніч.

Про це пише видання inpoland.

Прес-секретар поліції Глівіце, Марек Сломський 5 січня заявив, що злочин стався під час новорічної вечірки в одній з квартир. У святкуванні взяли участь троє добрих знайомих — дівчина, громадянка Польщі, та двоє українців.

"За клопотанням поліції та прокурора суд заарештував 26-річного громадянина України, який у своїй квартирі шляхом хитрощів зґвалтував 18-річну місцеву жительку. Другий із винних, також українець, віком 27 років, зараз перебуває під наглядом поліції", — додав Марек Сломський.

Зважаючи на характер справи, поліція не розголошує жодних додаткових деталей. За неофіційною інформацією, постраждала повідомила, що чоловіки підлили їй алкоголю, а потім скористалися її станом.

Відповідно до Кримінального кодексу, кожен, хто спричинив статевий акт насильством, незаконною погрозою або обманом, підлягає позбавленню волі на строк від 2 до 12 років.

У справі триває слідство, яке й має з’ясувати всі обставини події
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

Бидло до себе пустили
Відповісти
Це будь-яка шмара дась, потім ПРОСТО СКАЖЕ що її згвалтували і чувака посадять? Це теоритично виходить з ким би ти не переспав (навіть якщо по любві) ти ризикуєш що тебе посадять, якщо ПРОСТО СКАЖУТЬ що це було згвалтування? Я все розумію коли дісно згвалтування, але ж якщо це брехя?
Відповісти
Згвалтували, не згвалтували, а всеодно мали дошлюбні чи позашлюбні статеві стосунки. Як говорить прислів'я: "Якби кізка не скакала, то б і ніжку не зламала".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні