У США невідомі погрожують скерувати літак у будівлю Капітолію – ЗМІ

0
6
У США невідомі погрожують скерувати літак у будівлю Капітолію – ЗМІ
Оприлюднення погрози збіглося у часі з роковинами вбивства Касема Сулеймані в Іраку.

У США невідомі особи втрутились у роботу нью-йоркських авіадиспетчерів і заявили про намір скерувати літак у будівлю Капітолію. Про це пише CBS News із посиланням на власні джерела, пише Главком.

«Кілька авіадиспетчерів у Нью-Йорк в понеділок почули страхітливе попередження: «У середу ми розіб’ємо літак об Капітолій (будівля, де засідають обидві палати Конгресу). Сулеймані (начальник іранських сил «Кудс» Кассем Сулеймані, якого 3 січня 2020 року ліквідували за наказом Трампа) буде відплачений», ─ йдеться у повідомленні.

CBS нагадує, що оприлюднення погрози збіглося у часі з роковинами вбивства Касема Сулеймані в Іраку. Іран вже давно обіцяє помститися США за цей напад.

«Джерела повідомили CBS News, що Пентагон та інші держагентства були поінформовані про цифровий голосовий запис», ─ стверджує видання.

Зазначається, що уряд не вважає погрозу правдоподібною, її розслідують як порушення правил авіаційних частот.

Джерела повідомили телеканалу, що незалежно від того, чи є загроза можливою, тривогу викликає сам факт втручання у зв'язок між диспетчерами та пілотами.

Наголошується, що сьогодні о 20:00 за київським часом Конгрес США має затвердити перемогу Джо Байдена на виборах президента США.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні