--> На території підприємства навантажувач розчавив жінку. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На території підприємства навантажувач розчавив жінку. ФОТО

0
4
На території підприємства навантажувач розчавив жінку. ФОТО
На території підприємства у Миколаєві загинула жінка. Про це повідомляє місцева поліція.

Зазначається, що 4 січня близько 23:39 на території «Миколаївського річкового порту» ДП АСК «УКРРІЧФЛОТ» по вул. Індустріальній у Заводському районі Миколаєва 23-річний працівник підприємства, виконуючи роботи з завантаження добрив, керуючи навантажувачем марки JCB 535 та рухаючись заднім ходом, здійснив наїзд на 44-річну працівницю зазначеної організації, яка контролювала хід проведення робіт, але не мала на собі світловідбиваючої жилетки та каски.

В результаті наїзду жінка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди.

Слідчі за вказаним фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 КК України «Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людини». Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Триває розслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні