Біля дороги Київ-Ковель водій збив двох дітей: 10-річний - не вижив. ФОТО

1
1
Біля дороги Київ-Ковель водій збив двох дітей: 10-річний - не вижив. ФОТО
На Житомирщині під колесами легковика опинилися двоє дітей. 10-річний хлопець не вижив.

Аварія сталася 4 січня в селищі Нові Білокоровичі Олевського району. За зовнішніми ознаками, 31-річний водій був п'яний, повідомили у відділі комунікації поліції Житомирської області.



"Близько 22:20 по вулиці Гагаріна водій Fiat Doblo Maxi, рухаючись у напрямку виїзду з населеного пункту до автодороги Київ-Ковель, у темряві на неосвітленій ділянці дороги наїхав на групу підлітків. У результаті 10-річний хлопець, житель селища Білокоровичі, від отриманих травм помер на місці пригоди. Ще один підліток, 15-річний місцевий житель, госпіталізований з попереднім діагнозом відкритий перелом ноги", - йдеться у повідомленні.



Водій – 31-річний житель села Лопатичі. Його забрали до медичної установи, щоб перевірити, чи вживав він алкоголь. Чоловіку загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ту алкашню за кермом відстрілювати потрібно, іначе не перевиховаєш!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні