--> Волинянина судитимуть за незаконні цигарки на 11 мільйонів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянина судитимуть за незаконні цигарки на 11 мільйонів

0
-9
Волинянина судитимуть за незаконні цигарки на 11 мільйонів

Слідчими податкової міліції Волині, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні про транспортування з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів, - інформують в ГУ ДФС у Волинській області.
У кінці листопада минулого року житель Волинської області, намагався здійснити незаконне транспортування через міжнародний автомобільний пункт пропуску масштабної партії незаконно виготовлених цигарок без марок акцизного податку встановленого зразка України.
В ході слідства, на підставі ухвали суду, на вилучені 339 500 пачок тютюнових виробів вартістю майже 11 мільйонів гривень, накладено арешт.
В кінці грудня 2020 року матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скеровано до суду. Невдовзі волинянин постане перед судом, який і визначить йому міру покарання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні