П'яний син колишнього поліцейського збив велосипедиста, і викрав його тіло. ФОТО

0
2
П'яний син колишнього поліцейського збив велосипедиста, і викрав його тіло. ФОТО
Близько 21:00 суботи, 2 січня, в селищі Велика Михайлівка Роздільнянського району Одеській області сталася ДТП – загинув 33-річний місцевий житель, який велосипедом їхав по підгузки для свого 10-місячного сина.

Родичі загиблого розповіли, що за кермом автомобіля ніби був син колишнього працівника поліції. Після того, як він на смерть збив велосипедиста, то намагався втекти й заховати тіло. У момент, коли він клав тіло до багажника свого автомобіля, його побачил, пише ТСН.

Проїхав він близько кілометра і влаштував нову ДТП – врізався автомобілем у стовпчик моста.

"Після того викинув тіло на узбіччя, а сам почав битися головою – що ніби обоє їхали в автомобілі й разом потрапили в аварію", – розповіла родичка загиблого Валентина.

Поліція затримала водія, він перебуває під вартою. Джерело в поліції повідомило ТСН.ua, що у затриманого водія взяли на дослідження зразки біоматеріалів – попередньо, він був у стані алкогольного сп'яніння.

"За попередньою інформацією, 30-річний водій іномарки, не будучи уважним за кермом і не обравши безпечної швидкості руху, скоїв зіткнення з велосипедом, який рухався у попутному напрямку. Внаслідок ДТП постраждалий загинув, а кермувальник автомобіля, аби приховати злочин, поклав загиблого у багажник і намагався з місця події втекти. Проте за півтора кілометра потрапив у ДТП, наїхавши на перешкоду", – йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції в Одеській області.



У поліції додали, що "за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Водія затримано в порядку ст. 208 КПК України. Після затримання підозрюваного доставили до медичного закладу для проходження огляду на стан алкогольного і наркотичного сп’яніння. Тривають слідчі дії".


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні