Офіційно: Почеттіно новий головний тренер "ПСЖ"

0
2
Офіційно: Почеттіно новий головний тренер "ПСЖ"
Французький гранд "Парі Сен-Жермен" (ПСЖ) оголосив про призначення нового головного тренера. Ним став екс-тренер "Тоттенгему" Маурісіо Почеттіно.

Повідомляє РБК.

Контракт з аргентинським фахівцем розрахований до липня 2022 року і передбачає опцію продовження ще на один сезон. Інші деталі угоди, включно із зарплатнею, ЗМІ не уточнюють.

Почеттіно прийшов в "ПСЖ" на зміну Томасу Тухелю, якого клуб звільнив в кінці грудня. Німецький тренер офіційно був звільнений 29 грудня, хоча про його звільнення стало відомо ще після переможного матчу проти "Страсбурга" (4:0) у чемпіонаті Франції 23 грудня.

Останнім місцем роботи Почеттіно був "Тоттенгем", звідки він був звільнений у листопаді 2019 року після поганих результатів в першій частині сезону-2019/20. Сезоном раніше аргентинський тренер довів команду до фіналу Ліги чемпіонів, де вони програли "Ліверпулю" (0:2).

Після 17 турів у чемпіонаті Франції "ПСЖ" йде лише на третьому місці, хоча в попередні сезони паризька команда зазвичай досить швидко забезпечувала собі велику перевагу, йдучи на першому місці. У минулому сезоні, який був достроково завершений через пандемію коронавірусу, "ПСЖ" був визнаний чемпіоном, маючи 12 очок переваги над другим місцем, зігравши 27 матчів з 38.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні