«Луцькводоканал» просить містян не змивати залишки олів'є та інших страв в каналізацію

2
0
«Луцькводоканал» просить містян не змивати залишки олів'є та інших страв в каналізацію
У час новорічних та Різдвяних свят стрімко зростає кількість аварійних ситуацій на водопровідних мережах, масово утворюються закупорювання труб та серйозні засмічення каналізаційних мереж, в результаті чого каналізація стає непридатною до використання.

Про це повідомляє КП «Луцькводоканал».

Люди викликають бригади аварійників, які змушені працювати в посиленому режимі, але кількість закупорювань труб у святковий період часто перевищує можливості аварійних служб. Призводять до закупорювання каналізаційних мереж самі ж споживачі, які використовують унітаз замість смітника і зливають туди все без розбору – жири, зіпсовані салати, залишки їжі тощо.

На жаль, більше половини каналізаційних мереж у Луцьку та навколишніх селах є застарілими, а кількість відходів, які люди зливають в каналізацію, з року в рік лише зростає. У результаті створюються численні затори і поломки в роботі каналізації. Часто навіть одна людина може створити проблему для цілого будинку, викинувши в каналізацію непридатні для цього залишки їжі, або й речовини неорганічного походження. У результаті створюються затори, які дуже важко ліквідувати.

КП «Луцькводоканал» наголошує – каналізація не призначена для зливу залишків їжі чи будь-яких інших відходів, окрім стоків води та нечистот! Закликаємо споживачів виважено і відповідально ставитися до використання каналізаційних мереж, аби не зіпсувати свято собі й своїм сусідам!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А вони сильно дослухаються до думки громади коли планують підвищувати вартість своїх "послуг"?
Відповісти
І не ходити в туалет?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні