--> Лучанка три роки підтоплює сусідів та не впускає до квартири комунальників. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанка три роки підтоплює сусідів та не впускає до квартири комунальників. ВІДЕО

0
-1
Лучанка три роки підтоплює сусідів та не впускає до квартири комунальників. ВІДЕО
Надати доступ до помешкання, звідки затоплює квартиру та магазин, що розташовані нижче. Таке рішення суду прийшли сьогодні виконувати державний виконавець та представники ЖЕКу в будинку на вулиці Шопена, 4.

Про це повідомляє Суспільне Волинь.

Державний виконавець Роман Постоловський прийшов до квартири, аби комунальники змогли усунути причину протікання. Двері ніхто не відчинив. Роман Постоловський склав акт про недопуск до квартири, бо людина перешкоджає виконанню рішення суду, за яким вона зобов’язана надати допуск до помешкання.

Інтереси власниці квартири, звідки підтікає вода, представляє адвокат Микола Сорокопуд. Він розповів, що ні жінка, ні її донька слухавки не беруть. Коментувати ситуацію відмовився.

Володимир Михайловський, головний інженер 3-го ЖКП, яке є управителем будинку, каже, що з такою ситуацією він зіштовхнувся вперше. Це вже тягнеться 3 роки.

"Як вже ми не підходили – все одно не можемо добитися, щоб нам надали доступ до огляду і заміни тієї ділянки. Треба її знайти спочатку, де воно та що тече", – каже комунальник.

Лучанка Олена Роюк, чия квартира руйнується через затоплення, виграла суд. Три роки її помешкання заливає вода із труб, що протікають. На місці, де були шпалери, пошкоджена пліснявою штукатурка, стіни, просякнуті водою. Під квартирою Олени Роюк – магазин. Власник приміщення Володимир Вишняков каже, що руйнуватися стеля і стіни почали рік тому.

Зі слів державного виконавця Романа Постоловського, до квартири заходитимуть примусово разом з понятими і працівниками жеку, на що є ухвала суду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні