У листопаді волиняни отримали менші зарплати, ніж у жовтні

0
-5
У листопаді волиняни отримали менші зарплати, ніж у жовтні
Порівняно з жовтнем 2020 року, розмір заробітної плати штатних працівників підприємств, установ та організацій Волинської області зменшився на 0,6%.

Про це повідомляють у Головному управлінні статистики у Волинській області.

Середня номінальна заробітна плата штатних працівників підприємств, установ та організацій області (з кількістю працюючих 10 осіб і більше) у листопаді становила 9807 гривень (в Україні – 11987 гривень), що майже в 2 рази вище мінімального її рівня, передбаченого законодавством (5000 гривень).

Порівняно з жовтнем 2020 року розмір заробітної плати зменшився на 0,6%, а проти листопада 2019 року збільшився на 11,2%.

"Найбільш оплачуваною була робота працівників, зайнятих у виробництві машин і устатковання, не віднесених до інших угруповань, меблів, у сферах державного управління й оборони; обов’язкового соціального страхування, фінансової та страхової діяльності, де заробітна плата перевищила середньообласний показник в 1,8–1,4 раза", - йдеться в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні