У Ківерцях музейний експонат розмалювали чоловічими статевими органами. ФОТО

1
7
У Ківерцях музейний експонат розмалювали чоловічими статевими органами. ФОТО
У Ківерцях невідомі розмалювали автобус із зони АТО чоловічими статевими органами.

Автобус, який використовували у бойових діях на сході України, передали місцевому краєзнавчому музею нещодавно. Його тимчасово зберігали на необгородженому задньому дворі музею.

Про прикрий випадок повідомила у фейсбуці користувачка Оксана Сущук. Відповідний допис вона опублікувала у середу, 30 грудня.

"Звертаюся до усіх небайдужих. Сьогодні весь колектив Ківерцівського краєзнавчого музею був просто приголомшений вчиненням варварських, вандальних, глумливих вчинків з боку тих, кого важко назвати людьми. Знову постраждав автобус 1-го тербатальйону "Волинь", який тільки нещодавно був переданий музею. Основна проблема в тому, що цей цінний артефакт, який мав би стати родзинкою музею, прикладом вшанування воїнів АТО, власне сам "ветеран" бойових дій, зберігався на задньому дворі музею, який, на жаль, досі не огороджений повністю...

Ми викликали поліцію, склали заяву, надіємось увага громадськості якось вплине на ситуацію", – ідеться в дописі.

Наразі місцеві волонтери Сергій Гетманчук, Артур Завальний та Володимир Дейна допомагають перевезти автобус на територію механічного заводу, доки вирішиться проблема з огородженням краєзнавчого музею.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А шо правда очi полить ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні