--> Повідомили, чи будуть штрафувати «євробляхи» на новорічні свята та період локдауну | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Повідомили, чи будуть штрафувати «євробляхи» на новорічні свята та період локдауну

0
-1
Повідомили, чи будуть штрафувати «євробляхи» на новорічні свята та період локдауну
Власникам автомобілів на єврономерах розповіли, чи будуть їх зупиняти та штрафувати через нерозмитнені машини у новорічні свята та в період жорсткого карантину. Про це йдеться на офіційній Facebook-сторінці організації “АвтоЄвроСила”.

“На сьогоднішній день вдалося досягти домовленості, що в усі святкові дні, які будуть проходити за регламентом (особливо під час локдауну, який буде від 8 до 24 січня) ані Нацполіція, ані інші органи не чіпатимуть автомобілі на європейській реєстрації, щоб не створювати дискомфорт для людей”, − зазначив очільник руху Олег Ярошевич. За словами Ярошевича, на сьогодні все ж трапляються поодинокі випадки, коли правоохоронці зупиняють і штрафують євробляхерів, залучаючи їх до відповідальності, пише Волинь.правда.

Суди, які розглядають ці питання як адміністративне правопорушення, не дають такої ж гарантії, як поліцейські, щодо поблажок для власників нерозмитнених авто.

“На жаль, на сьогоднішній день ми не маємо гарантії, що суди будуть захищати громадян. Це відбувається сьогодні нерідко, а особливо − в Хмельницькій області. Ми сьогодні розмовляли з керівництвом Нацполіціі, яке нам офіційно пообіцяло розібратися, хто дає такі розпорядження”, − додав Ярошевич.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні