Занедбаний ботанічний сад у Луцьку хочуть передати місту

1
-4
Луцький міський голова пропонує з’ясувати, чи може забрати міська рада на обслуговування колишній ботанічний сад на вулиці Шопена.

Про це стало відомо під час засідання позачергової третьої сесії Луцької міської ради 29 грудня, пишуть Волинські Новини.

Так, депутати розглянули проєкт рішення про надання комунальному підприємству «Парки та сквери м. Луцька» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для збереження та використання пам’яток природи на вул. Шопена. Йдеться про невеличку ділянку, площею 0,01 га, де росте платан західний, якому близько 100 років.

Та, як зазначив депутат Юрій Моклиця, з рештою території цього ботанічного саду треба теж щось вирішувати.

«Треба теж щось думати, що робити з іншими 5,5 га, і є сенс відвести всю земельну ділянку. За останні 4 роки ми втратили там 4 гектари землі», – зауважив він.

Своєю чергою, Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив, що дав протокольне доручення земельному управлінню вивчити питання надання земельної ділянки під ботанічним парком на вулиці Шопена комунальному підприємству «Парки і сквери».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цум, іміжж, директорію, спортлайф збудувати.
Щоб якісь там платани не муляли, зпалити для початку.
Мозку для більшого не вистачить.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні