--> Обережно! Бандитки, прикидаючись газовиками, обкрадають на Волині квартири | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Обережно! Бандитки, прикидаючись газовиками, обкрадають на Волині квартири

0
4
Обережно! Бандитки, прикидаючись газовиками, обкрадають на Волині квартири
Упродовж десяти днів – із 16 по 27 грудня 2020 року – до правоохоронців звернулося двоє жительок міста Луцька, котрі постраждали від дій псевдоспівробітників «Волиньгазу».

Жіночки, обличчя яких були приховані за захисними масками, стукали у квартири до громадян, називалися перевіряльниками газового обладнання і, поки одна з них відволікала господиню, інша нишпорила в оселі, пише Волинь.

Таким чином у 90-річної лучанки ошуканки викрали 18 тисяч гривень, а в 84-річної – гроші та цінності на суму 16 тисяч гривень.

Коли візитери називаються представниками якихось установ – перевіряйте наявність у них посвідчень й телефонуйте в ці установи та з'ясовуйте підставність їхніх дій та чи справді саме ці громадяни уповноважені ці дії здійснювати.

Правоохоронці вживають заходів задля встановлення осіб зловмисниць та притягнення їх до відповідальності.

Прокурори ж звертаються до краян з проханням не впускати в помешкання незнайомців, не встановивши достеменно мети їхнього візиту.

У разі, коли візитери називаються представниками якихось установ – перевіряйте наявність у них посвідчень й телефонуйте в ці установи та з'ясовуйте підставність їхніх дій та чи справді саме ці громадяни уповноважені ці дії здійснювати.

Попередьте, будь ласка, своїх родичів похилого віку щодо можливості візитів ошуканців.

Лише ваша уважність та обережність убезпечить вас від того, аби не стати жертвою злочину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні