Чому жорсткий карантин на свята скасовувати не будуть, - Степанов

1
1
Чому жорсткий карантин на свята скасовувати не будуть, - Степанов
Суворий карантин з 8 до 24 січня в Україні не будуть скасовувати через прогнозоване збільшення кількості хворих на COVID-19 після новорічно-різдвяних свят.

Крім того, ще один виклик, який постане перед медичню системою, – це сезонне зростання захворювань на грип. Про це під час брифінгу, який транслювався на YouTube-каналі Кабміну, заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов, - пише Обозреватель.

"Незважаючи на те, що в нас є суттєве зменшення кількості хворих, ми дивимося на проведення святкових днів, те, що відбувається на святкових ялинках. У місті Києві дуже сильно кульгає дотримання правил. Я звертаюся і закликаю організаторів – влаштуйте все так, щоб протиепідемічні правила були дотримані. Також хочу, щоб всі органи контролю пильнували за цим", – закликав урядовець.

Крім того, він звернувся до українців із проханням не ігнорувати правила безпеки та не забувати про те, що після тривалих вихідних пандемія знову може продемонструвати стрибок статистики.

"Окрім прогнозованого збільшення кількості хворих на COVID-19, також у нас із року в рік спостерігається збільшення кількості хворих на грип. Це сезонно. Воно припадає на кінець січня – лютий. Хворі на грип мають часто такі самі ускладнення, як хворі на COVID-19", – наголосив Степанов.

Він додав, що головним завданням є підійти до цього збільшення кількості хворих із максимальним зниженням навантаження на медичну систему та мінімальною кількістю хворих на COVID-19.

"Що стосується проведення жорсткого карантину з 8 до 24 січня – ми не збираємося вносити зміни щодо його скасування", – резюмував міністр.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Каждый из нас любит почитать СМИ или посмотреть Ютубчик, что узнать что творится в мире и Украине.
Но очень важно чтоб источник новостей был правдивый и Вы не получали лживую информацию.
Я нашел очень хороший сайт и советую его Вам - https://ukr-life.com.ua/
Последнее время смотрю новости только здесь.
Так же вот несколько из актуальных новостей, которые просто сбивает с ног:
https://ukr-life.com.ua/lunnyj-posevnoj-kalendar-2019-v-ukraine-v-doneckoj-oblasti/
https://ukr-life.com.ua/pogoda-v-ukraine-vesnoj-2019-goda/
https://ukr-life.com.ua/lunnyj-posevnoj-kalendar-2019-goda-v-ukraine-v-xarkovskoj-oblasti/
https://ukr-life.com.ua/kogda-v-ukrainu-pridet-teplo-v-2019-godu/
https://ukr-life.com.ua/inflyaciya-v-ukraine-v-iyule-2018-goda/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні