Волинянин намагався продати чужий ВАЗ2106 за 4000 грн

0
-3
Волинянин намагався продати чужий ВАЗ2106 за 4000 грн
На Волині поліцейські спіймали викрадача автомобіля.

Так, до поліцейських звернувся 26-річний житель Ківерцівського району та повідомив, що вночі 24 грудня із території домогосподарства зник автомобіль ВАЗ 2106. Поліцейські менше ніж за добу встановили особу зловмисника, - інформує сектор комунікації поліції Волинської області, пише ВолиньПост.

Правоохоронці встановили причетність до скоєння крадіжки 32-річного жителя Ківерцівського району.

Під час досудового слідства з’ясували, що волинянин заздалегідь спланував викрадення автівки, підшукав потенційного покупця та одразу збув транспортний засіб за 4 тисячі гривень. Автомобіль вилучили та повернуть законному власнику. До слова, правопорушник уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння трактором.

Зловмиснику оголосять підозру за ч.1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Триває слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні