--> Винайшли ліки, які формують миттєвий імунітет від коронавірусу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Винайшли ліки, які формують миттєвий імунітет від коронавірусу

0
5
Винайшли ліки, які формують миттєвий імунітет від коронавірусу
Британські вчені почали випробовувати новий метод захисту від коронавірусу — прищеплювати добровольців антитілами, щоб спробувати викликати у них "миттєвий" імунітет. Вакцини від COVID-19 дозволяють сформувати імунітет лише протягом місяця.

Йдеться про щеплення антитілами, що мало б дозволити пацієнтові виробити "миттєвий" імунітет до захворювання, пише газета. Препарат розробив Університетський коледж Лондона спільно з компанією AstraZeneca, яка створила разом з Оксфордським університетом вакцину від COVID-19. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на заяву вчених.

Зробити експериментальне щеплення пропонують людям, які в останні вісім днів перебували у близькому контакті з тими, у кого був підтверджений коронавірус, уточнює BBC.

"Щойно ми зробили щеплення 10 пацієнтам: співробітникам, учням та іншим людям, які зіткнулися з вірусом в лікарняному закладі або коридорах навчального закладу", — зазначила вірусологиня Кетрін Хуліхан, яка очолює дослідження.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні