Лучани скаржаться на нову розмітку і стоять у заторах

1
-1
Лучани скаржаться на нову розмітку і стоять у заторах
Прошу повернути попередню дорожню розмітку та забрати нові дорожні знаки і розмітку, що ніби то мали зробити турбо кільце навпроти ТРЦ "Промінь".

Про це пише на платформі Відкрите місто Ірина Кашуба.

"На сьогодні затор в напрямку руху від центру до ТРЦ "Промінь" розпочинається від ТЦ "Буратіно", оскільки відповідно до дорожньої розмітки заїхати на кільце можливо лише з крайнього лівого положення, а раніше можливо було їхати у дві смуги, що значно розвантажувало дорожній трафік міста. Маршрутному транспортному засобу, щоб заїхати на кільце потрібно чекати мінімум по 20 хвилин.

Досить непродуманих експериментів на дорогах міста!!!

Розмітка та знаки повинні полегшувати рух свій учасників - і пішоходів, і автотранспортних засобів.

Також закликаю провести ревізію та огляд пішохідних нерегульованих переходів та дорожніх знаків і внести відповідні корективи - перенести, забрати і т.д. Оскільки досить багато таких, які створюють аварійну ситуацію. Зокрема для прикладу приводжу пішохідний перехід по вулиці Задворецькій, який облаштовано відразу за сміттєвим баком під накриттям і коли авто рухається у напрямку руху до вулиць Устилузька та Рівненська, то пішохода за конструкцією сміттєвого баку не видно взагалі, поки він не вийде на половину смуги руху. Також для прикладу - некоректний дорожній знак (повернений в невірну сторону) по вулиці Конякіна, 33 (фото додаю).

Безпека на дорогах залежить не лише від максимально допустимої швидкості, а й від грамотної продуманої дорожньої розмітки, доречних та ВИДИМИХ дорожніх знаків, від якості дорожнього покриття.

Наше місто і всі його мешканці та гості заслуговують на комфорт та безпеку пересування будь яким способом.

Прошу оперативно врегулювати клопотання", - йдеться у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А сміттєвий бак не простіше переставити?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні