У кінотеатрі "Multiplex «Промінь» показали мультфільм для «сонячних дітей»

0
1
У кінотеатрі "Multiplex «Промінь» показали мультфільм для «сонячних дітей»
Спеціально до новорічно-різдвяних свят до кінотеатру «Multiplex «Промінь» запросили дітей із синдромом Дауна та їх батьків для перегляду сімейного мультфільму «Сімейка Крудсів: Нова Ера». Також гостей частували попкорном на їх вибір. Дітки могли обрати середній бакет будь-якого із восьми смаків попкорну, які є на кінобарі, та додатково отримати великий розливний напій.

З ініціативою провести благодійний показ до голови правління громадської організації «Даун-синдром» Олени Мельник звернулася команда кінотеатру, запропонувавши обрати фільм чи мультик, який був би цікавий як дітям. так і дорослим, адже у «Multiplex» наразі є великий вибір якісного сімейного кіно. Подібні покази проходять не вперше.

Громадянський Рух «СВІДОМІ» в партнерстві з кінотеатром «Промінь» не раз організовували безкоштовні сеанси популярних художніх чи документальних українських та зарубіжних кінострічок для пенсіонерів, спеціальні покази для інклюзивних дітей з вадами слуху чи ДЦП.

Директор кінотеатру Дмитро Грелюк запевняє, що подібні ініціативи надзвичайно важливі, адже дають змогу найбільш незахищеним верствам населення повністю влитися у життя міста.

Кінопоказ для дітей із синдромом Дауна ще раз підтвердив, що «сонячні діти» також потребують любові, поваги та бажають простих дитячих розваг, особливо, в період зимових свят, а кінотеатр «Multiplex «Промінь» з радістю може допомогти у їх здійсненні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні