Волинський депутат захищає Україну на Сході

4
-1
Волинський депутат захищає Україну на Сході
Друга сесія Володимир–Волинської районної ради, яка відбулася минулого четверга, була особливою.

На неї прибув з Луганщини депутат – свободівець Віктор Вілентко, подолавши 1350 кілометрів, повідомляє Волинь.

Його добре знала й обрала іваничівська громада, адже пан Віктор тривалий час займав ключові посади в районі. З 2002 по 2010-й рік керував Іваничівською селищною радою. В 2014-му йому довірили посаду голови Іваничівської районної ради. Звідти й попросився в АТО – не на словах, а на ділі захищати Україну. Це була третя хвиля мобілізації.

Ключовими питаннями якого були бюджет 2021- го року та реорганізація Іваничівського та Локачинського районів.

Спочатку служив в 24-й окремій механізованій бригаді, що дислокувалася в місті Яворів Львівської області. В липні 2016-го перейшов у 14-у Володимир – Волинську ОМБ. Командир взводу зв’язку третього механізованого батальйону Віктор Вілентко восени нинішнього року вирішив поборотися за депутатський мандат. Тепер він, в міру можливостей, приїжджає на Волинь не лише провідати рідних, посмакувати домашніми стравами в колі сім»ї, а й виконати ще один громадський обов’язок.

На сесійному засіданні, ключовими питаннями якого були бюджет 2021- го року та реорганізація Іваничівського та Локачинського районів, пан Віктор був найбільш активним. Він повідомив, що його депутатські обов’язки виконуватиме помічник Петро Сопронюк і попросив керівників райради налагодити роботу районного представницького органу так, аби й на Сході він мав можливість брати онлайн – участь у засіданнях. А на закінчення від імені усіх бійців 14-ї бригади привітав присутніх з прийдешнім Новим роком і Різдвяними святами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще один херой .
Чому воно на заходi .
Відповісти
Для дибілів на кшталт "Лучанин",місце не на форумі,а в Липинах.
Відповісти
Отак і є. Один з небагатьох свободівців,хто не просто ляпає язиком на зразок Вітера, Пирожика , того ж Тягнибока,а справді в армії, і якесь чмо його ображає.
Відповісти
Отак і є. Один з небагатьох свободівців,хто не просто ляпає язиком на зразок Вітера, Пирожика , того ж Тягнибока,а справді в армії, і якесь чмо його ображає.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні