--> У МЗС спростували заяву Лукашенка про "тони зброї з України у терористів" | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У МЗС спростували заяву Лукашенка про "тони зброї з України у терористів"

3
2
У МЗС спростували заяву Лукашенка про "тони зброї з України у терористів"
Заяви Олександра Лукашенка про перевезення зброї "терористами" через Україну не відповідають дійсності. І є частиною звичної риторики невизнаного президента Білорусі.

Інформує РБК.

Про це в коментарі РБК-Україна заявив спікер Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

Він зазначив, що Україна засуджує тероризм у будь-яких проявах і не є ворогом Білорусі.

"Україна категорично відкидає чергові інсинуації Олександра Лукашенка. Риторика про зовнішнє втручання, зокрема мантра про "зброю з України", чітко вписується в політику Лукашенка із залякування білоруського народу. Україна не є ворогом Білорусі. Засуджуємо тероризм у будь-яких його проявах", - сказав речник МЗС.

Сьогодні білоруські спецслужби затримали "терористичну групу" Миколи Автуховича. Вони, за словами Лукашенка, готували теракти по всій Білорусі. Ці "терористи" нібито везли тонни зброї через територію України.

Нагадаємо, нещодавно у Комітеті держбезпеки Білорусі заявили про підготовці до "гарячої війни" в країні. У КДБ підкреслили, що країна опинилася на "розломі" у геополітичній боротьбі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жapкиe дeвyшки ищyт eбли на oднy нoчь! Вce бecплaтнo и aнoнимнo, вce oни жaждyт cпepмы и любят ceкc ----- http://bit.do/chpoking
Відповісти
Він що з вагаю стоїть і зважує всю зброю яку завозять?
Відповісти
Відходять останні совкові гниди московські
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні