У США підірвали автомобіль: потужним вибухом повибивало вікна, уламки порозкидало у сусідні квартали

0
2
У США підірвали автомобіль: потужним вибухом повибивало вікна, уламки порозкидало у сусідні квартали
У США підірвали автомобіль: потужним вибухом повибивало вікна, уламки порозкидало у сусідні квартали. Про людські жертви не повідомляється.

Інформує ТСН.

У п'ятницю, 25 грудня, на Різдво, в центрі міста Нешвілл у штаті Теннессі в США прогримів потужний вибух, яким розірвало автомобіль, пошкодило будівлі, автомобілі та дерева навколо.

Про це повідомляє Associated Press.

Нині на місці вибуху працюють рятувальники, пожежники, вибухотехніки, поліцейські. Квартал повністю обгороджений, рух транспорту заборонений.

Місцева поліція повідомила, що вибух був "навмисним актом".

Спочатку до поліції зателефонували о 06:30 ранку й сказали, що навпроти будівлі суду округу Девідсон стоїть підозрілий фургон без номерних знаків. Коли на місце приїхали копи, то стався вибух. Про це повідомляє ABCnews. Унаслідок потужного вибуху в сусідніх будівлях повибивало скло. Уламками після вибуху всіяни вулиці і в сусідніх кварталах.

Інформації про постраждалих немає.

Розслідуванням справи займаються агенти ФБР.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні