Назвали прізвище бійця, заради якого може повернутися Хабіб Нурмагомедов

0
9
Назвали прізвище бійця, заради якого може повернутися Хабіб Нурмагомедов
Американський ексчемпіон напівважкої і важкої ваги в UFC Данієль Корм'є (22-3) поділився своїми думками про кар'єру непереможного Хабіба Нурмагомедова (29-0), назвавши ім'я бійця, заради якого росіянин може повернутися в Октагон, пише xsport.

«Я вважаю, що великий бій, це те, чого хотів би Хабіб. Як ми вже неодноразово говорили, Нурмагомедов просто хоче увійти в історію, а перемога над Сент-П'єром, саме це і дасть йому. Коли ваше резюме складається таким чином, то мало що може додати до нього цінності», - вважає Корм'є.

«Поєдинок з Джорджем Сент-П'єром саме те, що потрібно.
Це великий бій. У Джорджа чудовий захист від тейкдаунів і хороші удари. Джордж один з тих хлопців, які, здавалося, випередили час. Поки ми всі вчилися бити або боротися, він умів і те й інше одночасно. Тоді це було рідкістю. Тому він так виділявся серед інших»
, - резюмував американський спортсмен.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні