Житель Житомирської області загинув від вибуху гранати

0
-17
Житель Житомирської області загинув від вибуху гранати
Хлопець жив в одному будинку з батьками. Вночі вони прокинулися від вибуху. Мати виявила 28-річного сина на веранді. Допомогти йому нічим уже не могли.

Повідомляє Кореспондент.

У місті Андрушівка Житомирської області сьогодні вночі внаслідок вибуху гранати в будинку загинув 28-річний чоловік. У будинку він жив з батьками. Більше ніхто не постраждав, повідомляє поліція Житомирської області.

"Повідомлення надійшло близько 3:15. Схвильована жінка розповіла, що на веранді будинку знайшла сина з тілесними ушкодженнями", - йдеться в повідомленні прес-служби.

В ході огляду було встановлено, що чоловік загинув в результаті травм, отриманих від вибуху гранати.

"В рамках відкритого кримінального провадження ми з'ясовуємо, чи відбувся вибух через необережне поводження з боєприпасом, або це самогубство. Крім того, нас цікавить походження небезпечного предмета", - заявив начальник Андрушівського відділення поліції Олександр Прокопчук.

Правоохоронці додали, що хлопець останнім часом перебував у пригніченому стані. Учасником бойових дій він не був. Передсмертної записки не залишив.

До цього стало відомо, що на Донбасі підірвався боєць ЗСУ. Військовослужбовцю надали першу допомогу і госпіталізували. Обставини події з'ясовуються.

Як повідомлялося раніше, в Києві невідомий підірвав відділення банку. Зловмисник намагався дістатися до грошей у банкоматі, проте вибух був недостатньої сили. Він лише пошкодив двері і приміщення фінансової установи, а також вікно припаркованого поруч авто.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-17

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні