Facebook відкриє офіс в Україні?

0
-4
Facebook відкриє офіс в Україні?
Відкриття офісу Facebook в Україні або перенесення центру хаба Східної Європи до Києва не є питанням поступок з боку держави.

Повідомляє НВ.

На даний момент Facebook не планує відкривати офіс в Україні. Про це в інтерв'ю НВ Бізнес розповіла керівниця по публічній політиці Facebook в Україні Катерина Крук.

Крук підкреслила, що Facebook працює за принципом хабів і хаб Центральної та Східної Європи знаходиться у Варшаві.

«Ми можемо обговорювати питання щодо України з колегами з США, Австралії і Данії одночасно. Така логіка роботи глобальної компанії », - зазначила Крук.

Також вона підкреслила, що фізична відсутність Facebook в Україні або іншій країні, не означає, що її питаннями і проблемами ніхто не займається.

Що стосується можливого перенесення центру хаба в Київ у зв'язку з анонсованим Мінцbфрою спеціальним правовим режимом для IТ-галузі Дія City, представниця Facebook заявила, що на це питання складно відповісти через відсутність релевантних подробиць.

За словами представниці Facebook це (перенесення офісу до Києва - ред.) не питання поступок з боку держави.

«Це питання того, як функціонує правове поле, пов'язане з рекламними послугами. Ми переконані, що приватні компанії не мають приймати такі важливі рішення самостійно, і працюємо з експертами, які формують правила і практики, щоб переконатися, що вони підтримують економічне відновлення малого і середнього бізнесу», - зазначила Крук.

У Facebook заявили, що підтримують процес ОЕСР, який розглядає нові міжнародні податкові правила для оцифровки економіки.

«На нашу думку, будь-який фундаментальний перегляд міжнародної податкової системи повинен бути результатом консенсусного рішення, такого, як процес ОЕСР. Ми також працюємо з місцевими зацікавленими сторонами - в Україні брали участь у зустрічах і постійно ведемо діалог на цю тему. Компанії мають потребу в чітких правилах від урядів, які їх встановлюють», - уклала Крук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні