Кількість загиблих та поранених військових на Донбасі за 2020 рік

0
1
Кількість загиблих та поранених військових на Донбасі за 2020 рік
З початку 2020 року у бойових діях на Донбасі загинуло 49 українських військових. Лише під час “перемир’я” – четверо з них. Поранених за рік – 335 бійців.

Пише Новинарня.

“У боях на Сході України за весь 2020 рік загинуло 49 українських бійців (“бойові безповоротні втрати ЗСУ”). Четверо з них загинули вже під час перемир’я. Поранених за рік (“бойові санітарні втрати ЗСУ”), за даними Генштабу станом на 13 грудня, було 332 бійці. З них за час перемир’я – 15. З 13 грудня на Донбасі поранили ще трьох українських військових. Таким чином кількість всіх поранених у боях військовослужбовців у 2020 році зросла до 335. А поранених за час перемир’я – до 18″, – пише видання.

“Найгарячішими” ділянками фронту залишаються позиції на півдні (“Маріупольський напрямок”), а також ділянки під Авдіївкою, Попасною та Торецьком.

“З введенням у дію режиму припинення вогню інтенсивність обстрілів зменшилася, що вплинуло на зниження втрат серед особового складу ЗСУ”, – додали в Генштабі.

Кількість втрат супротивника з “армійських корпусів “ДНР” і” ЛНР” невідома, оскільки командування цих формувань оприлюднює ці дані лише епізодично.
Наприклад, 23 грудня так звана “народна міліція ЛНР” заявила про загибель від обстрілів двох своїх бійців.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні