Винайшли браслет-антисептик. ВІДЕО

0
-5
Винайшли браслет-антисептик. ВІДЕО
Учені створили браслет для розпилення антисептику SprayCare.

Винахід зробила група інженерів і стартаперів з США, Мексики і Китаю, повідомляє Naked Science.

До пристрою приєднаний невеличкий флакон з антисептиком. SprayCare має кнопку, яка розпиляє засіб для дезинфеції рук та інших предметів.

Розробники наголошують на тому, що кожного дня людина торкається брудних поверхонь. Саме тому вони вирішили створити пристрій для зручної дезінфекції.

"Першим, на що я подивився, було моє зап'ястя. Я вирішив, що навіть декількох крапель дезинфікуючого засобу в руці буде досить, щоб убезпечити себе", - сказав один з авторів проєкту.

За розмірами прилад схожий на Apple Watch. Флакон із антисептиком прикріплений до силіконового ремінця.

"Усередині знаходяться розпилювач і насос, який запускає єдина кнопка. Після її натискання пристрій розпилює антисептик на будь-яку поверхню протягом трьох секунд на відстань до півтора метра. Команда витратила багато часу на дизайн продукту. Ми хотіли зробити його елегантною альтернативою громіздким пляшкам дезинфікуючого засобу", - розповідають розробники.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні