--> На Волині запрацювали ще дві поліцейські станції | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині запрацювали ще дві поліцейські станції

0
-1
На Волині запрацювали ще дві поліцейські станції
Відучора у Колодяжненській та Самарівській територіальних громадах запрацювали поліцейські станції, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

У Колодяжненській територіальній громаді працюватиме поліцейський офіцер Володимир Будков. Правоохоронець обслуговуватиме 19 населений пунктів з загальною кількістю населення – понад 10 тисяч осіб.

Анатолій Пашкевич служитиме у Самарівській громаді, де проживає понад п’ять тисяч осіб.

Вчора вони отримали позашляховики, щоб мати змогу оперативніше реагувати на виклики. В авто є все потрібне – сейф, термопринтер для винесення постанов про адмінправопорушення, а також інструменти, які необхідні не тільки для несення служби, а й для допомоги людям.

Зазначимо, що поліцейські пройшли складний конкурсний відбір та навчання на базі Дніпровського державного університету внутрішніх справ. Протягом майже трьох місяців офіцери громад вивчали спеціальний підготовчий курс, аби бути гідними захисниками своєї громади.

На місцях правоохоронцям створили комфортні умови для виконання функціональних обов’язків, пов’язаних із забезпеченням публічної безпеки й порядку. Вчора вони отримали позашляховики, щоб мати змогу оперативніше реагувати на виклики. В авто є все потрібне – сейф, термопринтер для винесення постанов про адмінправопорушення, а також інструменти, які необхідні не тільки для несення служби, а й для допомоги людям.

До слова, проект «Поліцейський офіцер громади» розпочав працювати на території України з 2019 року. Це новий формат дільничного офіцера поліції, який живе та працює на території своєї громади та знає всі проблемні питання громадян й допомагає у їх вирішенні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні