--> Toyota представила систему для управління декількома автомобілями | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Toyota представила систему для управління декількома автомобілями

0
6
Toyota представила систему для управління декількома автомобілями
Японська компанія Toyota розробила нову транспортну систему, що дозволяє управляти декількома автономними автомобілями одночасно. Про це повідомляє NHK.

Зазначається, що система здатна управляти автономними автомобілями Toyota, розмір яких становить п'ять метрів у довжину і два метри в ширину.

Під час демонстрації розробка дозволила точно припаркувати автомобілі в установленому місці. Завдання ускладнювалося тим, що одна з машин повинна була пропустити іншу, щоб уникнути зіткнення.

Компанія планує використовувати автомобілі з новою системою для транспортування спортсменів на Олімпійських та Паралімпійських іграх в Токіо в наступному році. Також Toyota у співпраці з іншими компаніями має намір до 2025 року почати використання машин, обладнаних представленою системою, для перевезення товарів і як автокрамниці.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні