Луцьку потрібні приватні садочки та добудова 13-ї школи, – Надточій про міську освіту

0
-1
Луцьку потрібні приватні садочки та добудова 13-ї школи, – Надточій про міську освіту
Депутати Луцької міської ради схвалили Комплексну програму розвитку освіти на 2021-2024 роки.

Відповідне рішення ухвалили у середу, 23 грудня, під час сесійного засідання.

Так, під час обговорення депутатка фракції "СВІДОМІ" Алла Надточій зазначила, що не бачить в програмі планів на добудову 13-ї школи та будівництво спортивної зали школи №27.

"Прошу у майбутньому планувати бюджет та думати, де брати кошти. Щоб те, що ми обіцяємо, виконувати до кінця", – сказала вона.

У відповідь міський голова Ігор Поліщук повідомив, що проєкти щодо добудови обидвох навчальних закладів були подані у Державний фонд регіонального розвитку і очікують фінансування.

Окрім цього, Надточій наголосила на "вічній" проблемі нестачі місць у дитячих садочках та закликала сприяти будівництву приватних дошкільних закладів.

"Ми повинні давати можливість розвиватися нашій приватній освіти, якщо не можемо забезпечити комунальними закладами усіх діток, то потрібно розробити план, інвестиційні конкурси запровадити. Головне, щоб інвестори могли розвивати приватні школи та садочки. Так ми знімемо напругу, підвищимо якість освіти та збільшимо кількість закладів", – сказала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні