Створять мобільний додаток про Луцьк, у якому жителі будуть ділитися проблемами міста

0
-1
Створять мобільний додаток про Луцьк, у якому жителі будуть ділитися проблемами міста
У Луцьку створять мобільний додаток «15-80», який допоможе лучанам оперативно повідомляти про проблеми міста онлайн.

Про це сьогодні, 23 грудня, під час пленарного засідання позачергової 2-ї сесії Луцької міської ради повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук, пишуть Волинські Новини.

Зі слів міського очільника, учора він дав доручення всім комунальним підприємствам міста посилити свою роботу по лінії гарячого реагування «15-80».

«У нас є платформа «Відкрите місто», але ця програма призупинила свою діяльність. Саме тому потрібно найближчим часом, враховуючи досвід інших країн та міст, розробити додаток «15-80», у якому люди зможуть оперативно повідомляти про проблеми міста – сфотографувати проблему на мобільний телефон, додати геолокацію, і відправити. Після цього відповідні служби будуть реагувати на повідомлення», – зазначив Ігор Поліщук.

Водночас, він наголосив, що, своєю чергою, комунальні підприємства триматимуть зворотний зв’язок із заявниками, зокрема, повідомлятимуть про вирішення проблеми.

«Якщо ж на вирішення потрібний більш тривалий час, представники відповідних служб також будуть зобов’язані повідомити про це заявника, як і у разі неможливості вирішення питання. До нас не так багато заявників звертаються на лінію оперативного реагування «15-80» щодня. Це близько 70-100 людей в день. Тому відповісти можна кожному. Цей додаток повинен стати помічником для комунальних підприємств і виконавчих органів», – акцентував міський голова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні