У Харкові на честь Кернеса просять перейменувати аеропорт, кілька вулиць і зоопарк

2
2
У Харкові на честь Кернеса просять перейменувати аеропорт, кілька вулиць і зоопарк
На сайті Харківської міської ради зареєстрували 12 петицій щодо вшанування пам’яті мера Геннадія Кернеса, з яким сьогодні прощаються

Відповідні петиції оприлюднені на сайті мерії, повідомляє Бабель.

Три петиції пропонують встановити пам’ятник Кернесу. Інші — перейменувати на його честь кілька вулиць, проспект Григоренка, проспект Науки та Московський проспект, а також парк імені Горького, міський зоопарк та міжнародний аеропорт у Харкові.

Для розгляду петиції повинні набрати 5 тисяч голосів протягом трьох місяців. Наразі опубліковані петиції набрали від 16 до 112 голосів.

Крім того, 17 грудня на сайті президента зареєстрували петицію про присвоєння Кернесу звання Героя України. Петиція набрала 1 492 підписів з 25 тисяч необхідних для розгляду.

Кернес помер 17 грудня у німецькій клініці «Шаріте». Туди його доставили у вересні з коронавірусом та двостороннім запаленням легень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Кілька вулиць", а не забагато?
Відповісти
вулиці будуть гепа-1, гепа-2, і т.д. замість аеропорту - гепапорт. а зоопарк - гепапарк
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні