Чоловік так боявся коронавірусу, що покінчив з життям

0
-3
Чоловік так боявся коронавірусу, що покінчив з життям
У Кривому Розі, що на Дніпропетровщині, чоловік покінчив з життям, бо боявся підхопити коронавірус. Він звів рахунки із життям, перерізавши собі вени на руках канцелярським ножем.

Чоловік залишив передсмертну записку. Про це повідомляє видання "Дніпро оперативний" з посиланням на власні джерела, пишуть Волинські Новини.

У передсмертній записці він написав, що боїться заразитися коронавірусом та дістала самотність. Коли правоохоронці приїхали на місце події, то вони лише констатували смерть.

«Не можу більше впоратися зі страхами до коронавірусу, самотність дістала, пишу в здоровому глузді й при пам’яті. Софіє, люби нашу маму, вона свята. Тіло залиште в морзі для лікарів», – мовиться у передсмертній записці.

Поліцейські додали, що слідів насильницької смерті на тілі загиблого не було.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні