--> Минулого року Луцьк страшенно смердів через мул | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Минулого року Луцьк страшенно смердів через мул

1
3
Минулого року Луцьк страшенно смердів через мул
Основним джерелом смороду в Луцьку в минулому році було накопичення великої кількості мулу на очисних спорудах у Липлянах.

Про це говорили під час засідання бюджетної комісії Луцькради, пише Конкурент.

Так, голова фракції "СВІДОМІ" Тарас Шкітер запитав у начальниці відділу екології Оксани Лисак, чи передбачені на 2021 рік заходи спрямовані на боротьбу зі смородом у місті. На його думку, ця проблема є ключовою, коли йдеться про стан довкілля обласного центру.

Своєю чергою екологиня повідомила, що на полях фільтрації Гнідавського цукрового заводу припинено складування відходів, а отже й поширення неприємного запаху в районі Львівської, ДПЗ та Вересневого більше нема.

"Джерелом смороду у минулому році було накопичення мулових відходів на каналізаційних очисних спорудах. Тому район Вишків, Привокзальний та центр міста покривали неприємні запахи", – розповіла Лисак.

Чиновниця зауважила, що в наступному році запланований вивіз мулу з очисних споруд. На це потрібно 1,5 мільйона гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вибачте, що ви пишете який мул, аби щось писати. Це смерділо натуральне ГОМНО, візьміть відкрийте на вулиці люк у своїй каналізації і насолоджуйтеся, не закривайте його на протязі цілої доби, і нюхайте собі, зразу відчуєте точно такий же сморід, який останні чотири-п'ять років мучив лучан. Я особисто у 2000-2010 роках проживав спочатку на ЛПЗ, смерділо так, хоч фірточку не відкривай, зараз живу по Б. Хмельницького смерділо говном аналогічно, точно так, як смерділо на ЛПЗ. Це щось останніх три чи чотири місяці не смердить. Видно щось зробили, гадаю їх самих дістало вже від смороду у них самих очі вилазять.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні