У ВООЗ розповіли про особливості та наслідки нового штаму Covid-19

0
1
У ВООЗ розповіли про особливості та наслідки нового штаму Covid-19
У ВООЗ немає доказів, що новий штам мутованого коронавірусу викликає важкі захворювання, призводить до більшої смертності чи впливає на дію вакцин.

Про це заявив гендиректор ВООЗ Тедрос Гебреісус, передає "УНН". Але наголосив, що необхідно якомога швидше припинити передачу вірусів SARS-CoV-2.

"Чим більше дозволяємо йому поширюватися, тим більше у нього можливостей змінитися", - сказав він.

Головна технічна спеціалістка ВООЗ Марія Ван Керкхов уточнила, що носій нового штаму в середньому заражає 1,5 людини. Показники попередніх штамів в середньому становили 1,1 людини.

"За останні кілька місяців з'явилося безліч нових штамів вірусу, і деякі з них позначилися на подальшому поширенні хвороби, але жоден із штамів ще не вплинув на важкість її перебігу", - заявив представник ВООЗ Майк Райан.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні