В Україні викрили податкову схему на імпорті авто на 2 млрд

1
-3
В Україні викрили податкову схему на імпорті авто на 2 млрд
Податківці викрили масштабну схему ухилення від сплати податків під час імпорту автомобілів з країн ЄС і США на близько 2 млрд гривень. Про це повідомляє Державна фіскальна служба в понеділок, 21 грудня.

Відзначається, що протягом двох років група осіб, використовуючи реквізити підконтрольних підприємств-імпортерів, організувала незаконну схему імпорту автомобілів і автозапчастин за заниженою митною вартістю. Зловмисники реалізовували зазначені автомобілі фізичним особам за готівковий розрахунок, а документально оформляли розбирання авто і продаж їх запчастин "підприємствам-скручувальникам" для фіктивного формування схемного податкового кредиту.

"Таким чином було реалізовано понад 130 тисяч транспортних засобів. Завдяки цим діям підприємства ухилилися від сплати податків на суму близько 2 млрд гривень", - йдеться в повідомленні.

Триває досудове розслідування за фактом ухилення від сплати податків в особливо великому розмірі (ч.3 ст.212 КК України).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
антонюк ну шо там?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні