Родич-педофіл домагався до 11-річної дитини

0
2
Родич-педофіл домагався до 11-річної дитини
У Запоріжжі правоохоронці затримали підозрюваного у сексуальному насильстві над дитиною.

Як розповіли в пресслужбі ГУНП, в поліцію звернулася місцева жителька, яка заявила, що 40-річний родич скоїв насильницькі дії сексуального характеру відносно її 11-річної дочки.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. З'ясувалося, що вранці того ж дня, коли дівчинка прийшла до родича віддати особисті речі, він роздягнув її, оголив свої статеві органи і торкався ними дитини. Школярка повернулася додому і розповіла про все матері, яка і викликала поліцію.

Наразі дитині надають необхідну медичну і психологічну допомогу.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею "сексуальне насильство". Всі обставини з'ясовуються в рамках досудового розслідування.

Нині вирішується питання про оголошення підозри і обрання затриманому запобіжного заходу. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні