ЗМІ: «Слуги» отримали тези з «правильними» підсумками року

1
-4
ЗМІ: «Слуги» отримали тези з «правильними» підсумками року
"Слуги народу" регулярно отримують "правильні" тези, які мають озвучувати в ЗМІ.

У розпорядженні видання "Бабель" виявилися ефірні меседжі для представників провладної команди за 17 та 18 грудня. Такі тези – звичайна світова практика, спрямована на реалізацію політики "єдиного голосу", підкреслили журналісти.

Згідно з інформацією, отриманою ЗМІ, підсумки року, що минає, "слуги народу" повинні коментувати так:

- Вперше за роки війни на Донбасі вдалося встановити режим припинення вогню. Його не можна назвати стовідсотковим, але ситуація на більшій частині фронту стала спокійніше – це заслуга президента.

- Рік видався складним через пандемію, яка спровокувала кризу. Його не можна порівнювати з жодним, криза вдарила по всіх без винятку, стала причиною проблем бізнесу в усьому світі. Спад в Україні в другому кварталі склав мінус 11% ВВП, у Швеції, що не вводила локдаун, мінус 8% – це можна порівнювати.

- У третьому кварталі 2020-го Україна побачила швидке відновлення економіки. Наступного року країна зможе зупинити пандемію за допомогою вакцинації та можливостей медицини, відповідно, істотно відновиться економіка.

- Опоненти "Слуги народу" постійно передрікали катастрофу, проте Україна змогла пройти складний рік. Вперше у влади немає своїх ЗМІ, всі працюють у медійному середовищі, що контролюється політичними опонентами. Опозиція прогнозувала зрив співпраці з МВФ, гіперінфляцію, обвал гривні, загострення на фронті та втрату територій, знаючи, що це неправда.

- Ефективність вітчизняної медицини зросла. Раніше вона лише скорочувалася, а лабораторна система була розгромлена.

- Економічні втрати України менші, ніж в Європі, тому що в країні менш розвинена сервісна економіка й не було тривалих жорстких карантинних обмежень.

- Найсерйозніший удар державі завдав Конституційний суд України (КСУ). Судді ухвалювали рішення, які поставили під сумнів роботу антикорупційної системи. Президент і народні депутати відновлюють її роботу та готують реформу КСУ.

- У 2021 році акцент буде зроблено на закон про всеукраїнський референдум, судову реформу, чесний прожитковий рівень, на вирішенні за законами про локалізацію виробництва та про побутові відходи.

- На місцевих виборах партія "Слуга народу" набрала найбільше мандатів, її політичні опоненти – ОПЗЖ і "Європейська солідарність" перетворюються в регіональні партії, представництва яких мають показовий географічний характер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На оту їхню маячню мало хтл ведеться
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні