Старий ринок будуть остаточно демонтувати у 2021 році

0
0
Старий ринок будуть остаточно демонтувати у 2021 році
У 2021 році Луцьк продовжуватимуть очищати від незаконно встановлених кіосків, парканів, гаражів, які псують естетичний вигляд міста.

Про це йшлося 21 грудня під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, пишуть Волинські Новини.

Члени виконкому розглянули проєкт Програми впорядкування малих архітектурних форм, тимчасових споруд, металевих та дерев’яних конструкцій на території Луцької міської територіальної громади на 2021 рік.

В. о. директора департаменту муніципальної варти Роман Кулик розповів, що бюджет програми становить 1,7 мільйона гривень.

Він акцентував, що програма у 2021 році передбачає демонтаж незаконно розміщених об’єктів на території громади.

Як наголосив, програма актуальна, адже до департаменту постійно надходять звернення від громадян, підприємств щодо перевірки законності та демонтажу тимчасових споруд та конструкцій на території міста (гаражів, сараїв, металевих кіосків, обмежувачів руху та ін.).

Програма також включатиме продовженням роботи щодо перенесення ринку «Центральний» та очищення території перед замком Любарта для її подальшого впорядкування.

Члени виконкому звернули увагу, що таку роботу теж варто проводити й у прилеглих селах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні