Німеччина скликає антикризову нараду ЄС через нову мутацію коронавірусу

0
3
Німеччина скликає антикризову нараду ЄС через нову мутацію коронавірусу
Головування Німеччини в Раді ЄС проведе у понеділок, 21 грудня, у Брюсселі нараду антикризового механізму в зв'язку з ситуацією навколо нового різновиду коронавірусу COVID-19.

Повідомляє Українська правда.

"Головування Німеччини в Раді ЄС запросило держави-члени ЄС на термінове засідання кризового механізму IPCR (The integrated political crisis response) завтра вранці об 11:00 (12:00 за Києвом - УП). На порядку денному – координація ЄС з реагування на недавно виявлений у Сполученому Королівстві варіант COVID-19".

Деталі: Також кабінет глави Євроради Шарля Мішеля ініціював у неділю нараду представників країн ЄС через новий різновид коронавірусу COVID-19 і заходів реагування на нього.

Напередодні прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон оголосив, що британська влада ухвалила рішення з неділі ввести максимально жорсткі обмежувальні заходи на пересування жителів Лондона і майже всього південного сходу Англії.

Нагадаємо: За межами Великої Британії новий штам коронавірусу був виявлений в Данії, Нідерландах та Австралії. З огляду на це Всесвітня організація охорони здоров'я закликає Європу посилити підходи до контролю та запобігання поширення вірусу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні