Мінська міліція затримала близько сотні «найактивніших осіб»

1
-4
Мінська міліція затримала близько сотні «найактивніших осіб»
У Мінську на масових акціях протесту в неділю затримано близько ста осіб.

Пише Укрінформ.

«... Найбільш активні особи були затримані (близько 100 громадян, стосовно яких проводиться перевірка в рамках чинного законодавства)», - йдеться в повідомленні.

У ГУВС заявили, що співробітники органів внутрішніх справ продовжують «роботу по встановленню громадян, які раніше брали участь і не були затримані в момент проведення акцій».

Крім того, сказано, що міліція працює над залученням водіїв за порушення ПДР в місцях протестної активності, «які безпричинно подавали звукові сигнали, тим самим порушуючи правила, а в ряді випадків, створюючи аварійну обстановку іншим учасникам дорожнього руху».

Правозахисники ПЦ "Вясна" до цього часу встановили імена 94 затриманих на акціях, які пройшли не тільки в Мінську, але і в Гродно, Бресті, Вітебську, Солігорську, Новополоцьку, Борисові, Боровлянах, Сміловичах, Радошковичі.

Портал Tut.by повідомляє, що іноді силовики хапають і відвозять випадкових людей, які йдуть поодинці або парами. Затримання часто супроводжуються побиттям.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні