--> Лучанка в під'їзді нанесла чоловіку 7 ножових поранень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанка в під'їзді нанесла чоловіку 7 ножових поранень

1
-7
Лучанка в під'їзді нанесла чоловіку 7 ножових поранень
В одній з багатоповерхівок на вулиці В'ячеслава Хурсенка в Луцьку сталася суперечка, під час якої жінка нанесла чоловікові сім ударів ножем у спину.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області,пишуть Волинські Новини.

Так, 17 серпня на четвертому поверсі під`їзду багатоквартирного будинку жінка нанесла чотири ножові удари в спину чоловік, оскільки між ними раптово виникла конфліктна ситуація.

Через декілька хвилин конфлікт продовжився на вулиці. Поблизу першого під'їзду багатоповерхівки на В`ячеслава Хурсенка, 29 жінка ще тричі вдарила потерпілого ножем у спину. На щастя, чоловік залишився живим.

У суді обвинувачена розповіла, що вчинила злочин, оскільки в неї раптово виникли неприязні відносини до обвинуваченого. У вчиненому вона щиро розкаялася та просила суворо не карати, зазначивши, що примирилася з потерпілим.

Потерпілий також підтвердив обставини злочину. Він зауважив, що конфлікт виник через те, що він намагався забрати гроші в дочки обвинуваченої. Чоловік просив не позбавляти обвинувачену волі, адже вони примирилися.

Врахувавши всі обставини, суд змінив реальний п’ятирічний строк на два роки умовного покарання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Круто , і в неї ні з того-ні з сього раптово знайшовся ніж?! Тут в далекобійника в "бардачку" ножа знайдуть і вже статтю шиють, а тут "замах на вбивство" і умовне покарання! Я в шоці від нпшого "судилища"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні