--> В гаражі у Луцьку виготовляли «ліцензійний» алкоголь. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В гаражі у Луцьку виготовляли «ліцензійний» алкоголь. ФОТО

0
-5
В гаражі у Луцьку виготовляли «ліцензійний» алкоголь. ФОТО
В одному з гаражів на вулиці Конякіна у Луцьку чоловік незаконно виготовляв алкоголь, аби згодом продати його під видом ліцензійного.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, пишуть Волинські Новини.

Чоловік підшукав гаражне приміщення на вулиці Конякіна, 24 в гаражному кооперативі «Ветеран-2», аби використати його як місце для виготовлення алкоголю. Через інтернет він купив сировину, тару та обладнання, після чого почав виготовлення алкогольних напоїв.

27 серпня під час проведення слідчим огляду гаражу було виявлено низку пляшок з рідиною, акцизні марки та етикетки. Зокрема, на пляшках були написи «Happy leaf Amsterdam», «Status», «The Highland Fox». Згідно висновку експерта рідини не відповідають стандартам ДСТУ, а акцизні марки є підробленими.

Під час підготовчого судового засідання суду була надана угода про визнання винуватості. Суд угоду затвердив, змінивши реальний строк на 5 років на один рік умовного.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні