--> У Луцьку засвітили головну ялинку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку засвітили головну ялинку

0
-1
У Луцьку засвітили головну ялинку
У Луцьку відбулося святкове засвічення головної ялинки області - тріо святково оформлених новорічних дерев, які ростуть поруч на головній площі міста.

Пише Суспільне.

Традиційно 19 грудня на Театральному майдані міста вмикають ілюмінацію на ялинках, а також засвічують вуличні гірлянди в місті. Цьогоріч на дійство зібралося декілька сотень людей.

На сцені під ялинками відбулося театралізоване дійство, учасниками якого стали Святий Миколай та його помічники - янголи.

Близько 17 години на трьох ялинках ввімкнули святкову ілюмінацію. Нагадаємо, у Луцьку з року в рік прикрашають ялинки, які ростуть на головній площі міста.

Нагадаємо, цього року ялинки прикрасили торішніми іграшками. Їх зберігали на складі підприємства "Луцьксвітло". Нові прикраси через обмежений бюджет не закупили.

Загалом на святкову ілюмінацію та прикраси в Луцьку з бюджету міста витратили 300 тисяч гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні