--> 3 типи ідеальних чоловіків за знаком Зодіаку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

3 типи ідеальних чоловіків за знаком Зодіаку

0
-3
3 типи ідеальних чоловіків за знаком Зодіаку
Про це повідомляє slovofraza, пише УНІАН.

Телець

Ці чоловіки − це золота карта. Вони вважаються одними з найкращих сім'янинів. Вони віддані, ніжні, романтичні. Більше того, вони можуть вирішити будь−яку проблему. Якщо Телець любить, то його почуття максимально щирі, сильні і непохитні. Він обожнює лише дружину і не бачить більше нікого. Відрізняється дивовижним спокоєм і терплячістю. А ще поруч з таким чоловіком ви ніколи не залишитеся без грошей.

Рак

Це сімейний знак Зодіаку, який не може існувати на самоті. Вони романтики, які отримують щире задоволення від того, що робить вас щасливою. Рак з радістю влаштує сюрприз, організовує вечірку на вашу честь або задарує квітами.

Терези

Цей знак намагається триматися подалі від будь−яких конфліктів. Вони м'які і романтичні, зовсім не імпульсивні. Це захищає від зради і дурних вчинків. Ha першому місці в списку цінностей стоїть сім'я, тому вечори і вихідні проводить з другою половинкою. Більше того, ці чоловіки дуже освічені, тому з ними нудно не буде.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні