Волинянам порадили сексом лікувати нетримання сечі та підвищений тиск

0
-1
Волинянам порадили сексом лікувати нетримання сечі та підвищений тиск
Секс не тільки зближує з партнером, але і зміцнює загальний стан здоров'я. Названо деякі переваги інтиму, які були підтверджені наукою.

Зниження артеріального тиску. Безліч досліджень пов'язували секс з більш низьким артеріальним тиском. Доведено, що статевий акт особливо корисний для зниження систолічного артеріального тиску - верхньої цифри у вимірі артеріального тиску.

Зміцнення імунітету. У сексуально активних людей сильніша імунна система. Так, у студентів коледжів, які займалися сексом кілька разів на тиждень, в слині фіксувався більш високий рівень імуноглобуліну А - антитіла, яке допомагає боротися з інфекціями і застудою, в порівнянні зі студентами, які не займалися сексом зовсім.

Чоловіки, які займалися сексом не рідше двох разів на тиждень, мали вдвічі меншу ймовірність померти від інфарктів, ніж ті, хто рідко практикував секс.

Зниження ризику серцево-судинних хвороб. Секс - відмінне тренування для серця. Крім почастішання пульсу, секс допомагає підтримувати баланс між рівнями естрогену і тестостерону. Низький показник цих гормонів може піддати нас ризику багатьох захворювань, включаючи остеопороз і хвороби серця. В одному дослідженні встановлено, що чоловіки, які займалися сексом не рідше двох разів на тиждень, мали вдвічі меншу ймовірність померти від інфарктів, ніж ті, хто рідко практикував секс, пише УНІАН з посиланням на medikforum та на The Health Site.

Зменшення болю. На думку експертів, оргазм здатний блокувати біль. Навіть мастурбація може допомогти зменшити менструальні спазми, артритний біль, а в деяких випадках головний біль і хронічні болі в спині і ногах.

Профілактика нетримання. Втрата контролю над сечовим міхуром - поширена і часто неприємна проблема, яка, за оцінками експертів, зачіпає близько 30% жінок в якийсь момент їхнього життя. Регулярний секс може зміцнити м'язи тазового дна, що важливо для запобігання нетриманню сечі.

Підвищення якості сну. Ви відчуваєте сонливість після сексу? Це пов'язано з тим, що оргазм викликає викид гормону пролактину, який сприяє розслабленню і сонливості.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні