Детективу НАБУ, який розслідував Арсена Авакова спалили автомобіль

1
1
Детективу НАБУ, який розслідував Арсена Авакова спалили автомобіль
У ніч проти 17 грудня у Львові невідомі спалили автомобіль детектива Національного антикорупційного бюро України.

Пише Бабель.

«Приватний автомобіль Skoda Octavia 2012 р. в. суттєво пошкоджено», — розповіли у бюро.

Наразі слідчі Національної поліції кваліфікували подію за ч. 2 ст. 347 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна, що належить працівникові правоохоронного органа, шляхом підпалу).

У НАБУ не виключають, що спалення авто може бути пов’язане з професійною діяльністю співробітника.

Згодом Центр протидії корупції повідомив, що постраждалим від рук паліїв виявився детектив НАБУ, який свого часу займався розслідуванням справи «рюкзаків Авакова».

До того ж у ЦПК розповіли, що у цій справі, окрім підпалу авто детектива, є й інші «цікаві збіги».

«Щодо 65-річної експертки, яка визначила збитки у справі, відкрили кримінальну справу. Їй підкинули наркотики і «валили» під час спеціального іспиту в Мінʼюсті. Щодо судді Віктора Фоміна, який видавав НАБУ дозволи на слідчі дії у справі «рюкзаків», відкривали кримінальну справу через нібито наїзд на велосипедиста. Вища рада правосуддя відкривала щодо нього низку дисциплінарних справ», — зазначили активісти та натякнули на можливу помсту.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось вона українська нинішня непереможна корупція, мафія у всій своїй красі. Наша Україна зараз нагадує саме те кримінальне співтовариство, що сформувалося на Сицилії - Італії "Коза ностра", і т.п.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні