Стали відомі деталі похорону Кернеса. ВІДЕО

0
-10
Стали відомі деталі похорону Кернеса. ВІДЕО
Харківського міського голову Геннадія Кернеса поховають на почесній алеї одного з харківських кладовищ. Про це в четвер, 17 грудня, повідомив секретар Харківської міської ради Ігор Терехов на нараді з організації похорону, яку транслювало Суспільне.

Нагадаємо, мер Харкова Геннадій Кернес помер сьогодні, 17 грудня. Про це повідомив його друг, бізнесмен Павло Фукс.

"Його поховають на почесній алеї. Там, де видатні харків'яни поховані, рішення прийняли разом з родиною", - зазначив Терехов. При цьому він не уточнив, про яке саме кладовище йде.

При цьому точна дата похорону ще не визначена, але, за словами Терехова, це повинно відбутися точно на наступному тижні.

"Зараз я не можу назвати точної дати, коли ми організуємо поховання. Але, суячи з усього, це вівторок, середа, максимум, четвер наступного тижня", - сказав він.

За його словами, відспівування Кернеса проведуть у Благовіщенському соборі. А в Оперному театрі пройде прощання, яке триватиме близько чотирьох годин.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні